Titelfeestje met 20 goals? Standard staat er dichtbij

Redactie
| 0 reacties

Feestje in Kumtich vanavond, alwaar de Rouchettes van Standard zich tot kampioen zullen kronen. Geen kat die nog iets anders denkt, al zullen ze in Tienen én Anderlecht nog wel dromen van een stunt.

Anderlecht heeft zijn seizoen er al opzitten in de competitie en stoomt zich klaar voor de bekerfinale van volgende zaterdag in Mechelen tegen AA Gent, maar momenteel staan ze ook nog aan de leiding in de Super League.

Standard moet dan ook winnen op bezoek bij Eva's Tienen in Kumtich om de eindprijs te pakken. Maar Tienen speelt sinds enkele maanden met een team dat vooral bestaat uit speelsters van de provinciale reeks, dus het ziet er naar uit dat Standard makkelijk zal winnen.

Vertrouwen tanken

Een titelviering na een 0-15 zege? Het zou meteen ook weer de waardeverhoudingen in de Super League pijnlijk duidelijk maken, maar het lijkt niet overdreven na de 0-12 tegen Genk en 14-0 tegen Heist.

Gent wordt zeker derde, maar wil in Heist vertrouwen tanken met oog op de bekerfinale. Genk wil in eigen huis komaf maken met zwarte beest OH Leuven en zo de vierde plaats nog meer kracht bijzetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties