Beker

Word fan van Beker!
Facebook
RSS Feed van Beker Download kalender van Beker

Er was even paniek, maar hoe zit het met de blessure van Charlotte Tison?

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
Er was even paniek, maar hoe zit het met de blessure van Charlotte Tison?
Foto: © photonews

Even paniek tijdens de bekerfinale tussen Gent en Anderlecht, toen Charlotte Tison na een duel veel pijn aan de schouder had. Er werd gevreesd voor een zware blessure, nu is er meer duiding.

Tison hield de schouder en arm na de val in een vreemde positie, waardoor gevreesd werd voor een sleutelbeenbreuk of iets anders ernstigs met de schouder.

Uiteindelijk valt het al bij al nog mee. Volgens paars-wit gaat het 'slechts' om een spierblessure - al kan ook dat een tijdje duren, denk maar aan het geval Davy De fauw.

En ook Tison zelf gaf een beetje duiding aan onze redactie: "Mijn nek en schouder zijn nog helemaal geblokkeerd, maar dat zou binnen een weekje wel terug in orde moeten komen. Het valt dus beter mee dan verwacht, een goede zaak." De drukke zomerperiode komt niet in het gedrang.

Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Kalender / Voetbaluitslagen
 Finale
26/05 15:00 KRC Genk Ladies / Eendracht Aalst / KSK Heist / Gent Ladies / Anderlecht - Kontich FC / Dames OHL / Club Brugge / Standard de Liège KRC Genk Ladies / Eendracht Aalst / KSK Heist / Gent Ladies / Anderlecht - Kontich FC / Dames OHL / Club Brugge / Standard de Liège
Topschutters

Geen doelpunten