Morgen ontdekt iedereen de hobby van bondscoach Serneels: "Totaalpakket en mix zitten goed"

Bart Vandenbusschedoor Bart Vandenbussche
Datum
0 reacties
Morgen ontdekt iedereen de hobby van bondscoach Serneels: "Totaalpakket en mix zitten goed"
Foto: © photonews

Donderdag komt de eerste aflevering van Red Flames op de Belgische televisie. Twee weken lang kunnen we omstreeks 21.15 uur op één genieten van het reilen en zeilen van de Red Flames en bondscoach Ives Serneels. Die heeft - zoals geweten - een bijzondere hobby: duivenmelken. Ook dat komt aan bod.

"Het wordt gebracht zoals de Red Flames zijn op en naast een veld. Het pure waar dikwijls over gepraat wordt komt terug. Op geen enkel moment heb ik het gevoel dat het gespeeld zou zijn of wat dan ook. Het eindresultaat is top, zeker van de eerste aflevering", aldus bondscoach Ives Serneels in een reactie na het zien van de eerste aflevering.

Ook hoe hij het bondscoach zijn combineert met een gezinsleven en zijn hobby, het spelen met de duiven, komt aan bod in aflevering 1 van de documentaire. "Ze wisten dat het een hobby van mij was en wilden het gewoon filmen om te laten zien dat het toont hoe ik ben. Daarom dat ik daar ook geen problemen mee had."

"Als ik naar Tubeke of Brussel ga, dan rij ik 's morgens naar mijn ouders en haal ik ze uit het kot en neem ik ze mee om ze ergens aan een afrit los te laten. Dat zijn vijf minuten even ontspannen, een hobby die ik graag doe. Ik ben er ook echt mee bezig, dus tegen ik in Tubeke aankom wil ik al weten van mijn vader wie er in vorm is."

Het enige minpuntje misschien? Dat het 'maar' om twee afleveringen gaat. "Bart Aerts gaf ons ook aan dat er materiaal genoeg was voor vier of vijf afleveringen, dus dan moet je keuzes maken. Er zitten genoeg voetbalfases in, de voorbereiding op een treffen én de doelpunten die ze tonen zijn ook echt gescoord."

"Het is gewoon de realiteit, er is nergens een verhaal moeten gemaakt worden. Het totaalpakket en de mix zit goed, al zou ik als bondscoach natuurlijk elk meisje het liefst aan bod willen zien komen. Dat gaat niet natuurlijk. Ze gunnen het elkaar, dat is de kracht van onze groep."

Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws