Biesmans en Wijnants spreken over hun vertrek bij Standard

Biesmans en Wijnants spreken over hun vertrek bij Standard
Foto: © Louis Evrard

Bij Standard zal het team er volgend seizoen flink anders gaan uitzien. Diverse speelsters trekken de poort achter zich dicht. Naast Schoenmakers en Courtois (die beiden stoppen) vertrekken ook Biesmans, Wijnants en Vanmechelen.

"“Ik heb me inderdaad uitgeschreven bij Standard", aldus Julie Biesmans. "Ik ben klaar met mijn studies, dus het kan dat ik na het EK naar het buitenland zal trekken. Het is echt wel het moment, maar we zien nog wel of er iets uit de bus zal vallen."

"Neen, ik heb nog nergens getekend. We zien wel deze zomer wat er allemaal gaat gebeuren. Ik kijk de kat voorlopig nog even uit de boom", geeft de middenveldster aan.

Ook Sarah Wijnants draait de poorten van Sclessin achter zich dicht. Zij trekt naar Anderlecht, al is dat nog niet officieel bevestigd geworden. “Ik heb een fantastische tijd beleefd bij Standard en die ga ik sowieso nooit vergeten", aldus WIjnants.

"Waar ik ga spelen? Dat is ook afhankelijk van mijn hogere studies. Ik weet nog niet wat en waar ik ga studerne. Het buitenland is ooit een doel, maar nu nog niet. Eerst wil ik mijn studies aanvatten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties