Yana Daniëls versiert transfer naar Engeland

Redactie
| 0 reacties
Yana Daniëls versiert transfer naar Engeland
Foto: © photonews

Een jaar geleden was er van Yana Daniëls geen sprake meer in België, of het zou misschien als video-analiste van de Belgian Red Flames zijn. Voetballen op het allerhoogste niveau? Dat leek na een zware knieblessure niet meer mogelijk. Maar zie: via Anderlecht en de Flames vond ze nu de weg naar ... Engeland.

Yana Daniëls tekende namelijk een concract bij het Engelse Bristol City. Die club speelt wel degelijk in de vrouwelijke Premier League. Het wordt dus spelen met en tegen de beste speelsters van Engeland.

"Ik kijk er enorm naar uit om deze kans te grijpen", aldus Daniëls op de webstek van de club uit Bristol. "Ik wil ook Anderlecht bedanken om me enkele maanden geleden de kans te geven en hoop dat ze het goed gaan doen in de toekomst. Ik wens ze alle succes toe."

Daniëls is momenteel met de Belgian Red Flames op stage in Tubeke. Het waren Nostradamussen die een jaar geleden geloofden dat ze het EK kon halen, omdat we ze scherp zagen trainen. Maar het kan dus verkeren in het voetbal. Ook wij wensen Yana graag alle succes toe aan de andere kant van het kanaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties