Reactie Ploegmaats steken Foket hart onder de riem: "Hij gaat er verbazend goed mee om"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Ploegmaats steken Foket hart onder de riem: "Hij gaat er verbazend goed mee om"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Foket kreeg enkele weken terug een zware klap. Door hartproblemen ging zijn transfer naar Atalanta niet door én hij moest ook onder het mes. Zijn teammaats steunen hem.

"Thomas is iemand die altijd positief is", geeft Dejaegere mee. "Het is uiteraard enorm zwaar, maar hij gaat er verbluffend goed mee om. Hij kwam op bezoek op de club en toen hij ons terugzag, verscheen er toch een glimlach."

"Plots stond hij daar en iedereen heeft hem een hart onder de riem gestoken. Je ziet dat hij er sterker gaat uitkomen." Dejaegere schrok ook van het nieuws. "Het is onwaarschijnlijk. Ik was er niet goed van toen ik het hoorde. Je gunt niemand die transfer en die gezondheid harder dan hem."

Het leven is soms echt niet eerlijk

Ook Mitrovic steunde Foket: "Het is goed dat hij na die operatie kan terugkeren, vaak hoor je dat het bij hartproblemen einde carrière is of erger. Het leven is soms echt hard en niet eerlijk. Hij was Rode Duivel, zou naar het WK gaan én de Serie A. Het is een zware klap, maar ik ben zeker dat hij sterk zal terugkeren", sloot Mitrovic af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties