Leko openhartig over welke speler er hij nog bij wil en welk voetbal hij wil brengen

Leko openhartig over welke speler er hij nog bij wil en welk voetbal hij wil brengen
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge nodigde vandaag zijn supporters uit voor de jaarlijkse Fan Dag. Het werd een groot succes, met ook de grootste ploegfoto ooit. En nu afwachten of de aanpak van Ivan Leko ook meteen aanslaat.

Leko heeft een duidelijke lijn uitgezet, maar vraagt ook om enig geduld. Hij moet immers de grote voetstappen van Michel Preud'homme gaan opvullen. "Op korte termijn heb je wat geluk nodig, maar op middellange termijn moeten de resultaten zeker volgen. Met goed spel, discipline, structuur en en kwaliteit", aldus Leko.

Om dat te bereiken wil hij nog één grote transfer, zeker als José Izquierdo vertrekt. "Iemand die matchwinnaar kan zijn, een speler die beslissend is. We weten dus perfect welk profiel we willen. Maar hopelijk blijft Izquierdo. Voor mij is hij in België wat Messi in Europa is", maakte Leko toch een opvallende vergelijking.

Ik wil Club met dezelfde mentaliteit als ik laten voetballen

En hij wil het clubmotto eer aan doen: "Ik wil Club met dezelfde mentaliteit als ik laten voetballen: altijd alles geven. Het maximum voor deze club geven en met liefde voor het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties