Lukaku is gewaarschuwd: "Hij zal een olifantenhuid moeten hebben"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 43 reacties
Lukaku is gewaarschuwd: "Hij zal een olifantenhuid moeten hebben"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lukaku versierde vorige week de transfer van de zomer met zijn overgang naar Manchester United. "De verwachtingen zullen bij zijn nieuwe club hoger zijn dan ooit tevoren", waarschuwt clublegende Ryan Giggs.

"Hij zal druk voelen die hij niet had bij Chelsea, West Brom of Everton. Dus hij zal een olifantenhuid moeten hebben en goed naar de coaches moeten luisteren. Dat is uiteindelijk het enige dat ertoe doet," vertelt Giggs aan Sky Sports.

Lukaku vond vorig seizoen de netten 25 keer in de Premier League, dat zijn er acht meer dan United-topschutter Ibrahimovic. En toch is het oppassen geblazen. "Als hij een kans mist, zal de volgende er wel in moeten. Want als spits van United ga je anders constant onder vuur liggen."

Ook drie pluspunten

Gelukkig kan Giggs ook de positieve kant bekijken. "Ik denk wel dat hij goals zal maken. De pluspunten zijn wel dat hij de Premier League kent, al samengewerkt heeft met José Mourinho en er goede vrienden heeft. Zijn vriendschap met Paul Pogba zal de aanpassing wat makkelijker maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties