Wat staat er in groep D te gebeuren?

Redactie
| 0 reacties
Wat staat er in groep D te gebeuren?
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames komen morgen opnieuw in actie, vandaag is het de beurt aan vier andere teams. Met opnieuw een schaduwfavoriet in actie?

Woensdag opnieuw twee derby's op het programma. Spanje en Portugal openen de avond om 18 uur in Doetinchem, daarna staat de Galgenwaard open voor Engeland - Schotland.

Tegen Spanje verloren we in 2017 nog met 1-4 en 7-0, tegen Portugal moeten we op weg naar het WK 2019 spelen (en wonnen we met 4-1 en 0-1 op weg naar WK 2015), tegen Engeland pakten we 1 op 6 op weg naar het EK en tegen Schotland wonnen we onlangs nog met 5-0 in een oefenpartij.

Op papier zijn zowel Spanje als Engeland dan ook topfavoriet om door te gaan in deze groep. In de derby's zou dat wel eens voor een eerste doelpuntenfestival kunnen zorgen. Na zes wedstrijden zagen we nog maar 7 doelpunten, we vermoeden dat dit vandaag kan verdubbeld worden.

Wint Engeland de groep? Dan krijg je via een bonus tot 80 euro meteen 155 euro. Schotland kan je al 1600 euro opleveren, voor Portugal wordt dat zelfs 2200 euro!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties