Geen akkoordje met Nederland? "Ze mogen wel samen met ons door naar kwartfinales"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Tilburg, Nederland
| 0 reacties
Geen akkoordje met Nederland? "Ze mogen wel samen met ons door naar kwartfinales"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames staan op 1 topprestatie van de kwartfinales op het EK. Dat het nu nog mogelijk is? Dat op zich is al erg mooi. Maar nu willen de Flames ook graag doorgaan. En wat er verder allemaal nog zou gebeuren? Dat zien we dan wel.

Een akkoordje met de Nederlanders? Neen, daar is geen sprake van: “Van mij mogen de Nederlanders mee naar de kwartfinales, maar we zouden er vooral zelf ook graag bij zijn", wil bondscoach Ives Serneels er geen doekjes om winden.

Dan zal er tegen Nederland wel opnieuw een 'perfecte' match moeten volgen: "Twee keer na elkaar een topmatch afleveren zal niet evident zijn, maar we gaan er alles aan doen en dan moet een goed resultaat mogelijk zijn."

Toch moet ook de zege tegen Noorwegen alvast naar waarde worden geschat: "In alle euforie mogen we niet vergeten tegen wie we gespeeld hebben. Ze haalden vorige keer de finale van het EK en hebben heel veel adelbrieven voor te leggen. Maar ze hebben ons allemaal gefeliciteerd en lof toegezwaaid, dat zegt iets."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties