Schotland en Portugal leveren lauwe koffie, maar winnaar mag wel nog dromen

Redactie
| 0 reacties
Schotland en Portugal leveren lauwe koffie, maar winnaar mag wel nog dromen
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames komen morgen opnieuw in actie, vandaag is het de beurt aan vier andere teams. Schotland en Portugal openden de voetbaldag met slappe koffie.

Zowel Schotland als Portugal wisten heel erg goed dat ze absoluut moesten winnen om nog enige kans te maken op de volgende ronde, al moeten ze zich niet al te veel illusies maken: tegen Engeland en Spanje komen ze een stapje tekort.

Dat bleek ook al op speeldag 1, terwijl ze nu ook erg weinig indruk maakten. Mendes en Leite scoorden voor de Portugezen, enkel Cuthbert deed iets terug voor Schotland: 1-2 voor Portugal op die manier, op weg naar het WK 2019 een tegenstander van onze Red Flames.

Toch moeten de Flames niet wanhopen: dit was een bedroevende wedstrijd van twee landen die nauwelijks op het EK thuishoren. Dan hebben de Flames voorlopig een betere beurt gemaakt in hun twee eerste wedstrijden, zoveel is duidelijk.

Wint Engeland de groep? Dan krijg je via een bonus tot 80 euro meteen 155 euro. Schotland kan je al 1600 euro opleveren, voor Portugal wordt dat zelfs 2200 euro!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties