VIDEO: Fandorp in Tilburg kan erg leuk worden, we blikken nog even terug op Doetinchem - en wat met de das van Serneels?

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Nederland
| 0 reacties
VIDEO: Fandorp in Tilburg kan erg leuk worden, we blikken nog even terug op Doetinchem - en wat met de das van Serneels?
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn klaar om geschiedenis te schrijven. En de fans? Zijn die er ook klaar voor. De sfeer in Tilburg kan bijzonder leuk worden, met veel Belgen en Nederlanders. In Doetinchem was de verbroedering met de Denen alvast erg leuk.

De das van Ives Serneels? Op match 1 was het mét - met dank aan vrouw Lien - en speeldag 2 zonder. Geen bijgeloof om het nu weer zonder te doen, zover gaat de coach zeker niet. "Het was iets stijlmatigs. Wat ik nu ga doen? Als het regent, dan wordt het misschien gewoon een regenjack."

We hebben er al een drukke, maar deugddoende week op zitten in Nederland. Doetinchem, Breda en Tilburg: we zagen al verschillende kanten van het Nederlandse land. We blikken nog even terug op de leuke sfeer in Doetinchem, voorafgaand aan match 1:

In Tilburg is er ook een fanzone, waar de Nederlanders en Belgen kunnen verbroederen. Rondom de wedstrijd België - Nederland zijn er speciale activiteiten op de EK Fanzone. Zo geven ex-internationals Kirsten van de Ven en Renée Slegers een clinic, is er een ING Pole Soccer toernooi met Anouk Hoogendijk en veel veel meer. Om 18 uur start de fanwalk naar het stadion.

Adres van het fandorp? Pieter Vreedeplein, Tilburg. Twee kilometer van het stadion, nauwelijks enkele honderden meters van het station van Tilburg. U komt toch ook, wat weerwerk bieden aan het Nederlandse geweld?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties