Anderlecht-voorzitter Vanden Stock geeft Dendoncker een wijze raad mee

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
Anderlecht-voorzitter Vanden Stock geeft Dendoncker een wijze raad mee
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Als het van RSC Anderlecht afhangt, dan vertrekt er geen enkele basisspeler meer van de huidige spelersgroep. Dat zou ook willen zeggen dat Leander Dendoncker (22) nog een jaar in het paars-witte shirt blijft voetballen.

Er was de voorbije weken en maanden al veel sprake van een transfer, maar tot nader order is Dendoncker nog steeds een speler van Anderlecht. “We deden toch mooie transfers, maar ik zal blij zijn als het 31 augustus is en er niemand meer weggaat”, zegt voorzitter Roger Vanden Stock in Het Nieuwsblad.

Toptransfer voor volgende zomer

“Als het van mij afhangt, blijft iedereen. In de eerste plaats Leander Dendoncker, want dat zou een win-winsituatie zijn voor alle partijen. Anderlecht kan dan nog één jaar rekenen op een uitstekende speler en dan werken we toe naar een toptransfer voor volgende zomer, zoals we ook met Tielemans deden.”

Vanden Stock geeft Dendoncker nog een wijze raad mee, enkele weken voor het sluiten van de transfermarkt. “Nu vertrekken – zo halfweg augustus als veel ploegen al gevormd zijn – zou voor Dendoncker toch niet ideaal zijn, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties