OFFICIEEL: Brighton & Hove komt met bevestiging over Izquierdo: "Sensationele speler"

OFFICIEEL: Brighton & Hove komt met bevestiging over Izquierdo: "Sensationele speler"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals HLN deze morgen al aankondigde, is de transfer van José Izquierdo in kannen en kruiken. Brighton & Hove heeft het nieuws nu ook officieel aangekondigd op hun sociale media. En hij wordt de toptransfer van deze zomer.

De Colombiaanse winger heeft ook een persoonlijk akkoord met de Engelse promovendus. Hij moet wel nog zijn medische testen ondergaan in de komende 24 uur en moet de juiste werkvergunning en internationale goedkeuring krijgen. Maar voor Brighton & Hove wordt het de recordtransfer uit de clubgeschiedenis.

Sensationele speler

Ze betalen (bonussen inclusief) zo'n 18 miljoen euro voor de Gouden Schoen. "Jose is iemand die we al een tijdje in het oog houden", zei manager Chris Hughton. "Hij was één van de uitblinkers in de Belgische competitie de afgelopen drie jaren. Hij was een sensationele speler voor Club Brugge en hielp hen aan de titel."

"Met bijna 250 officiële wedstrijden heeft hij heel wat ervaring. Hij speelde Europa en Champions League en is ook international. Daar maakte hij zijn debuut deze zomer", klinkt het fier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties