Stayen roert zich in het ... Duitse vrouwenvoetbal

door Redactie
Datum
0 reacties
Stayen roert zich in het ... Duitse vrouwenvoetbal
Foto: © STVV.be

Stayen - en dan meer bepaald Hotel Stayen - gaat zich het komende seizoen roeren in het vrouwenvoetbal ... in Duitsland. Dat heeft STVV bekendgemaakt in een persbericht.

STVV toonde in het verleden ook interesse in het Belgisch vrouwenvoetbal, maar uiteindelijk deed de ploeg niet mee in de BeNe League. Roland Duchâtelet toonde zich altijd geïnteresseerd in het vrouwenvoetbal, ook bij Standard.

Nu gaat Hotel Stayen echter de landsgrenzen over, want er wordt een samenwerking met USV Jena opgestart. "Vanaf dit voetbalseizoen wordt Hotel Stayen de nieuwe hoofd – en shirtpartner van het vrouwelijke FF USV Jena. Er werd een éénjarige overeenkomst afgesloten, waardoor het logo van Hotel Stayen op de voorkant van het nieuwe shirt zal prijken", klinkt het in een persbericht.

De Duitse Bundesliga is een van de sterkste competities van de wereld. Bovendien speelt er bij USV Jena in de vorm van keepster Justien Odeurs ook een Truiense in de clubkleuren. Odeurs is ook het nummer 1 van de Belgian Red Flames.Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws