Vermaelen naar Anderlecht? Van Holsbeeck reageert

Vermaelen naar Anderlecht? Van Holsbeeck reageert
Foto: © photonews

Speelt Thomas Vermaelen (31) straks in het hart van de defensie bij RSC Anderlecht? Het is niet uitgesloten. De Rode Duivel staat nog steeds onder contract bij FC Barcelona, maar heeft er geen toekomst meer. Een transfer dringt zich op. De enige vraag die iedereen rest: naar welke club?

Tijdens de voorbije dagen en weken werd Vermaelen in verband gebracht met een overstap naar Anderlecht. Trainer René Weiler zou de Belg graag zien komen, maar paars-wit moet rekening houden met concurrentie van enkele clubs uit grote competities, waaronder ook Everton.

Het is niet uitgesloten dat Vermaelen naar het Constant Vanden Stockstadion komt, maar Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck lijkt er niet te veel op te hopen. “Het wordt moeilijk. Ik voel dat Anderlecht voor Vermaelen de laatste optie is”, aldus Van Holsbeeck.

"We kunnen niet tot 31 augustus wachten op Vermaelen"

Herman Van Holsbeeck

Anderlecht, dat nog een extra verdediger zoekt, zal wel niet op een telefoontje van Vermaelen of diens entourage zitten wachten. “We kunnen niet tot 31 augustus wachten op Vermaelen”, voegde Van Holsbeeck er nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties