Standard kan met vertrouwen naar voorrondes Champions League

Redactie
| 0 reacties

Volgende week trekken ze naar Estland voor de voorrondes van de Champions League, maar de voorbereiding werd alvast afgesloten met een interessante oefenpot bij Achilles '29. En of er gescoord werd!

Achilles '29 is een team op het hoogste niveau in Nederland, maar in een oefenpot van 3x30 minuten toonden de Rouchettes zich sterker dan de Nederlanders.

Volgende week is de selectie in Estland voor duels tegen Parnu, Riga en Ajax in het kader van de voorrondes van de Champions League, daarheen kunnen ze trekken met een deugddoende 3-6 overwinning.

Justine Blave, Noémie Gelders, Lola Wajnblum (2 keer) en Lisa Petry (eveneens 2 keer) zorgden voor de zes doelpunten van de Rouchettes.

De selectie voor deze partij: Lisa Lichtfus, Maurane Marinucci, Magali Dinon, Karlijn Knapen, Valentine Hannecart, Yuna Appermont, Lola Wajnblum, Charlotte Cranshoff, Lisa Verhoeven, Gwyneth Vanaenrode, Ellen Charlier, Noémie Gelders, Elien Nelissen, Lisa Petry, Romane Woltèche. Kenza Vrithof, Jasmine Verbruggen, Carolina Wolters, Justine Blave.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties