Neville ziet in De Bruyne een ex-ploegmaat (en wereldster) van hem: "Het lijkt alsof elke pass op een eurocent terecht komt"

Neville ziet in De Bruyne een ex-ploegmaat (en wereldster) van hem: "Het lijkt alsof elke pass op een eurocent terecht komt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne speelde een schitterende match tegen Liverpool. Een doelpunt maakte hij niet, maar zijn passing was dan weer wel wereldtop. Twee assists en een hoop belangrijke passes... Gary Neville, analist bij Sky Sports, vergeleek hem met een voormalig ploegmaat van hem.

Neville was - zoals vrijwel iedereen - onder de indruk. "De Bruyne heeft sensationele kwaliteiten", zei hij. "Ik speelde zelf ook met een fantastische passer: David Beckham. De Bruyne doet me heel veel aan hem denken. Hij is beslissend en precies. Het lijkt alsof elke pass op een 'eurocent' terecht komt."

En Neville had nog niet gedaan met zijn lofuiting. "Dikwijls zie je spelers mikken op een zone of een plaats in de zestien, maar De Bruyne heeft de kwaliteit om er spelers uit te pikken. Beckham had dat ook, het is schitterend om te zien. Die pass op Agüero maakte het allemaal zoveel makkelijker voor City."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties