Ons team van speeldag 2 in de Super League: Anderlecht, Gent, Genk, OH Leuven en Standard met minstens twee vertegenwoordigd

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties

Het nieuwe seizoen is op gang gefloten met ook vorig weekend drie wedstrijden, speeldag 3 komt er alweer snel aan na de interlands. Hoog tijd om dus nog even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw

In doel posteerden we deze week Louise Van Den Bergh. Zij coachte haar team bijzonder goed in en tegen Genk en aan de doelpunten kon ze weinig verhelpen. Diverse andere keepsters hadden de nodige pech of geen werk te verrichten, vandaar de keuze.

Verdedigsters

Achterin kiezen we centraal voor Nathalie Weytjens - de nieuwe aanvoerster van Genk na de blessure van Riete Loos - en Britt Vanhamel. Die laatste werd zelfs een deel van de match op het middenveld uitgespeeld, maar trok ook daar haar streng. Laura Deloose krijgt een stekje op de back voor al haar rushes naar voren.

Middenveld

Op het middenveld op links Emma Van Britsom, die haar debuut als basisspeelster meteen opluisterde met een goede prestatie. Ook Gelders (alweer), Vanmechelen (alweer) en De Caigny - met vier doelpunten outstanding - krijgen een plaatsje.

Aanvalsters

In de spits krijgt Lola Wajnblum opnieuw haar plekje in het team, geflankeerd door assistenkoningin Sarah Wijnants en Chloé Vande Velde.

Het team ziet er dan als volgt uit:Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws