Janice Cayman doet het goed in Frankrijk: "Wakker worden met de zon op je gezicht, wat moet een mens meer hebben?"

Janice Cayman doet het goed in Frankrijk: "Wakker worden met de zon op je gezicht, wat moet een mens meer hebben?"
Foto: © photonews

Bij de Belgian Red Flames zorgde ze voor vier doelpunten afgelopen week, ook bij haar club Montpellier gaat het bijzonder goed voor Janice Cayman. De toppers komen er wel aan in de Franse competitie.

Na twee speeldagen oogde het doelsaldo van Montpellier alvast indrukwekkend: 15-0. Ook Janice Cayman draagde al haar steentje bij in het opstapelen van de doelpunten bij de Zuid-Franse club.

"Ja, we hebben al vlot gescoord, maar nu gaan we weten hoever we staan met de matchen tegen Marseille en Lyon voor de boeg. Lyon blijft dé absolute topfavoriet om ook dit jaar de titel te pakken. Ze hebben zich wederom weten te versterken."

Al wil Cayman zelf ook graag eens de titel pakken: "Natuurlijk, wie wil dat niet? Maar de tweede plaats en het ticket voor de Champions League is het eerste doel. De komende weken zullen we weten hoever we staan in de strijd."

Ondertussen voelt de aanvalster zich wel opperbest: "Het is een heel fijne club, alles loopt en draait goed. Het is een beetje een droom. En wakker worden met de zon op je gezicht op een appartementje in Montpellier? Veel meer heb ik niet nodig als extraatje."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties