Van Hein naar Yves: "Hoe je het verschil zal merken? Hopelijk aan het resultaat"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 6 reacties
Van Hein naar Yves: "Hoe je het verschil zal merken? Hopelijk aan het resultaat"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Yves Vanderhaeghe werd Hein Vanhaezebrouck door één van zijn eigen discipelen opgevolgd. Enorm veel wijzigingen verwachten we dan ook niet, maar hoe denkt hij daar zelf over?

"Waaraan je het verschil zal zien? Aan het resultaat misschien", antwoordde Vanderhaeghe met een kwinkslag. "Dat hoop ik toch, dat we het daaraan zullen zien."

Want qua voetbalfilosofie leunt Vanderhaeghe dicht aan bij Vanhaezebrouck. Bovendien had hij gisteren maar alle internationals terug. "Het was natuurlijk vroeg dag, het was moeilijk om tactisch veel aan te passen. Toch heb ik enkele andere accenten proberen leggen."

Het was bij Gent niet slecht, er was veel pech mee gemoeid -Yves Vanderhaeghe

Hij vond ook dat hetgeen er de voorbije weken stond bij Gent, best wel deugde "Het is niet dat het slecht was, hé. Gent werd eerst en vooral geteisterd door heel wat pech en blessures. Daar zijn wat jongens van terug."

Gsm's aan tafel uit den boze

De spelers kregen wel al een nieuwe regel opgelegd. "Ik heb nog maar één regel ingelast. Dat ze aan tafel geen gsm mogen gebruiken. Het is altijd gezellig aan tafel, maar het wordt soms ongezellig doordat sommigen constant met hun gsm bezig zijn."

Hij hoopt dat er daardoor meer spelers uit hun schulp komen. "Communicatie is belangrijk en er zijn wel wat jongens die wat introvert zijn, hopelijk geeft dit toch een klein effect."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties