Nog enkele bijpassingen in de selectie van de U19 voor eerste kwalificatieronde

Nog enkele bijpassingen in de selectie van de U19 voor eerste kwalificatieronde
Foto: © Sevil Öktem

De U19 wil dit seizoen met een nieuwe coachingstaf maar wat graag eens het EK halen. En dus moet er op de eerste kwalificatieronde alvast geschitterd worden. De selectie is nu bekend.

De U19 was woensdagavond al even in Tubeke voor een training in de laatste rechte lijn richting de eerste kwalificatieronde volgende week. Ondertussen is ook de definitieve selectie bekendgemaakt.

Op dinsdag 17 oktober wordt gespeeld tegen Macedonië, op 20 oktober tegen Kroatië en op 23 oktober tegen gastland Oostenrijk in de eerste kwalificatieronde op weg naar het EK van 2018.

Toloba, Bey-Temsamani, Minnaert, Seynhaeve, Van Belle en Vanderdonckt zorgen voor een grote vertegenwoordiging van de KAA Gent Ladies: 6 stuks. Ella Vierendeels viel geblesseerd uit woensdag.

Standard vaardigt vijf troepen af (Harze, Petry, Vanaenrode, Vrithof en Lichtfus), Genk drie (Tysiak, Duijsters en Kerckhofs), Melsele (Dhondt en Jacobs) en Anderlecht (Van Caesbroeck en Wijnants) twee. Ook Asselberghs (OHL) en Viane (Club Brugge) maken deel uit van de selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties