Deze twaalf speelsters misten nog geen minuut halfweg de Super League

Deze twaalf speelsters misten nog geen minuut halfweg de Super League
Foto: © photonews

Er is op maandag 18 december - na speeldag 11 dus - nog één wedstrijd van de heenronde in de Super League, maar we blikken graag al even terug op deze eerste ronde.

De competitie ziet er wat vreemd uit in de Belgische Super League, want na 20 speeldagen reguliere competitie (iedereen vier keer tegen elkaar) volgt er nog een play-off met de top-4 en een play-off 2 met de nummers 5 en 6.

Maar als we de reguliere competitie in ogenschouw nemen, dan zijn we ondertussen helemaal halfweg de competitie. En dan valt op dat er nog een aantal speelsters zijn die momenteel nog geen minuut van de competitie hebben gemist.

Louise Van Den Bergh (OH Leuven), Lisa Lichtfus (Standard) en Lowiese Seynhaeve (AA Gent) misten als keepster nog geen enkele minuut, verder zijn er ook nog enkele veldspeelsters die momenteel nog alles hebben gespeeld.

Naast bovenstaande acht moeten we dus ook Seynhaeve, Vanwynsberghe (AA Gent), De Neve en Wijnants (Anderlecht) met 810 punten meenemen in ons overzicht. Zij kunnen op 18 december hun 'maximum van de heenronde' nog halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties