"En waarom zou Charleroi geen titelkandidaat zijn? Ze gaan tot het eind meedoen voor de prijzen"

"En waarom zou Charleroi geen titelkandidaat zijn? Ze gaan tot het eind meedoen voor de prijzen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagavond weet Genk weer meer over waar het staat voor play-off 1. Dan wacht de moeilijke verplaatsing naar Charleroi, de nummer 2 in het klassement. En voor Jos Daerden is het een ploeg die Club Brugge het vuur aan de schenen kan leggen.

Daerden ziet ze zelfs meedoen voor de oppergaai. "Waarom zou Charleroi geen titelkandidaat zijn? We zijn 18 speeldagen ver en ze zijn de enige ploeg die in het spoor van Club Brugge kan blijven. Je staat niet toevallig tweede", aldus Daerden aan HLN.

De andere Bayat

Voor Daerden zijn de 'grote twee' niet onaantastbaar dit seizoen. "Zulte Waregem was er een paar jaar geleden ook heel dichtbij, ik denk dat Charleroi ook tot het eind zal meespelen voor de prijzen. Ik heb er zelf ook nog even gewerkt, maar dat was nog onder ‘de andere’ Bayat."

"Met Mehdi aan het roer is Charleroi een stabielere koers gaan varen, met een prima kapitein aan het roer. Felice Mazzu bewijst dat hij een goede coach is als je jaar na jaar toch een aantal sleutelspelers moet vervangen en nieuwe jongens moet inpassen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties