Kan KV Mechelen de machine stoppen? Achter de Kazerne loopt aardig vol, Club Brugge wil Anderlecht op 16 punten zetten

Kan KV Mechelen de machine stoppen? Achter de Kazerne loopt aardig vol, Club Brugge wil Anderlecht op 16 punten zetten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge maakte afgelopen weekend indruk en niemand lijkt de machine van blauw-zwart te kunnen stoppen. Anderlecht kon het alvast niet, KV Mechelen doet aan het begin van een dolle week vol voetbal zijn uiterste best.

Na de 5-0 tegen Anderlecht is het aan Club Brugge nu om niet te gaan vervallen in nonchalance en blijven punten te pakken. Ivan Leko heeft de teugels stevig in handen bij blauw-zwart en wil dus blijven winnen. Een trip naar Mechelen is wel nooit makkelijk.

In de selectie van Leko ook weinig verrassingen. Decarli is er wel niet bij vanwege een kleine blessure, German Mera komt in zijn plaats in de ploeg te staan. Voor Nakamba en Diaby zou een (vijfde) gele kaart betekenen dat ze iets vroeger aan de feestdis kunnen vanwege geschorst bij het kerstvoetbal.

De strijd gaat verder

Bij Malinwa is het na de 2-0 nederlaag bij KV Kortrijk nog steeds alle hens aan dek. "De strijd gaat verder, ook tegen Club Brugge", klonk het al bij Jankovic en zijn troepen. Voor Nieuwjaar nog wat punten pakken om met iets meer rust naar de winterstop te kunnen lijkt het devies.

Mechelen heeft er zin in, voor een woensdagavond zal het stadion ook aardig tot zeer vol lopen. De laatste 1000 tickets zijn inmiddels de trommel in. Met een kolkend Achter de Kazerne is er misschien wel iets mogelijk voor Malinwa.

Een thuiszege van KV Mechelen? Dat zou van een bonus aan 200% tot 80 euro al meteen 380 euro maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties