Jaarlijkse traditie: dit was de eerste afgewerkte wedstrijd van 2018

Jaarlijkse traditie: dit was de eerste afgewerkte wedstrijd van 2018
Foto: © photonews

Wie onze site al enkele jaren op de voet volgt, weet dat een van de eerste berichten dat we in het nieuwe jaar op u loslaten het eerste matchverslag van het nieuwe jaar is. Tradities zijn er om in ere te houden.

Het is vaak dezelfde redacteur die u de eerste uren van het nieuwe jaar probeert blij te maken met de eerste berichten, inclusief dus een verslagje van de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar.

Dit jaar is dat een vrouwenwedstrijd - en dat komt meteen goed uit. Western Sydney Wanderers nam het in eigen huis op tegen Melbourne City.

Blessuretijd

Een clash tussen twee ploegen die momenteel niet in de top-4 staan die recht geeft op play-offs, hoog tijd dus om nog eens een driepunter te behalen.

Toch leken we af te stevenen op een 0-0 gelijkspel, ondanks vele kansen aan beide kanten. Pas in de blessuretijd was het Welsh international Jessica Fishlock (ex-Frankfurt, Glasgow, Bristol en AZ onder meer) die het winnende doelpunt maakte. Later op maandag spelen beide teams ook bij de mannen tegen elkaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties