Waarom Dendoncker nog steeds zoveel geld waard is en waarom een wintertransfer mogelijk is

Waarom Dendoncker nog steeds zoveel geld waard is en waarom een wintertransfer mogelijk is
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Leander Dendoncker wordt weer gelinkt aan redelijk wat ploegen. West Ham zou de meest concrete ploeg zijn, maar heeft volgens Herman Van Holsbeeck nog geen concreet bod uitgebracht. En met minder dan 20 miljoen moeten ze sowieso niet aankomen.

Velen zullen zeggen dat Dendoncker in dit seizoen niet meer speelt als een speler die 20 miljoen euro waard is. Maar op zijn leeftijd wordt er nog steeds meer gekeken naar potentieel dan naar huidige prestaties. Dendoncker heeft op zijn 22ste al laten zien dat hij een hoog niveau kan halen en dus heeft het zijn transfersom ook niet aangetast.

Onzekerheid

Anderlecht wil zich sterk maken en Dendoncker - een man die Vanhaezebrouck zowel in de defensie als op het middenveld nodig heeft - niet laten vertrekken deze winter. Maar er is onrust rond de Rode Duivel, want er is de onzekerheid als er straks een nieuwe directie - en mogelijk nieuwe sportieve manager - wordt aangesteld.

Met de huidige directie zijn er afspraken gemaakt voor komende zomer, maar vervallen die indien er een nieuwe eigenaar (Coucke) aan de macht komt? Daar moet eerst zekerheid over komen, want anders is een wintertransfer heel goed mogelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties