Sleutelspeler RC Genk geeft zijn ongezouten mening over Stuivenberg en heeft complimenten voor Clement

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
Sleutelspeler RC Genk geeft zijn ongezouten mening over Stuivenberg en heeft complimenten voor Clement
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De koning is dood, lang leve de koning. Bij RC Genk moest Albert Stuivenberg de aftocht blazen, zijn plekje als T1 werd ingepalmd door Philippe Clement. En dat is wel naar de zin van sterkhouder Alejandro Pozuelo. De Spaane artiest op het middenveld had niet de beste relatie met zijn ex-coach.

"Eigenlijk wil ik aan die periode niet veel woorden vuilmaken. Stuivenberg had zijn idee en ik het mijne en dat botste. Of ik mij schuldig voel door zijn ontslag? Nee, zeker en vast niet", klinkt het in HLN. "Hij besliste, wij voerden uit. De ploeg zat in een negatieve spiraal en ik zat ook totaal niet goed in mijn vel."

"Ik voel een klik"

Intussen waait er onder Philippe Clement een nieuwe wind en die bevalt de 26-jarige spelmaker Pozuelo wel: "Met de nieuwe coach gaat het beter. Tegen Kortrijk en Schalke 04 liep het goed, ik hoop dat die positieve lijn zich doorzet. Het allereerste wat Clement zei, is dat de Pozuelo van de voorbije maanden niet de Pozuelo was die hij kende. Hij heeft duidelijk gemaakt hoe hij ons wil laten voetballen, met veel lef en druk naar voren. We denken op dezelfde manier over voetbal. Ik voel dat er een klik is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties