Te gek voor woorden? De héél bizarre reden waarom Romelu Lukaku uiteindelijk niet bijtekende bij Everton

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Te gek voor woorden? De héél bizarre reden waarom Romelu Lukaku uiteindelijk niet bijtekende bij Everton

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was nogal een transfersoap rond Romelu Lukaku. Everton wilde hem laten bijtekenen, 'Big Rom' zelf droomde van een terugkeer naar Chelsea, maar belandde uiteindelijk voor 85 miljoen euro bij Manchester United. Volgens de eigenaar van Everton was er zelfs sprake van bovennatuurlijke krachten.

Ferhad Moshiri deed op de algemene vergadering van 'The Toffees' een bizarre uitspraak over het waarom van het vertrek van onze Rode Duivel. Een verlengd verblijf in Goodison Park leek nochtans zo goed als in kannen en kruiken. Makelaar Mino Raiola liet uitschijnen dat de deal voor 99,9% in orde was en er was een principieel akkoord.

Bovennatuurlijke wending

En toch liep het dus nog mis: "Zijn makelaar kwam samen met Romelu naar ons oefencomplex om de handtekeningen te plaatsen. Tijdens die vergadering belde Lukaku naar zijn moeder en hij had blijkbaar van een voodoo in Afrika de boodschap ontvangen dat hij voor Chelsea moest kiezen. We hebben hem afgelopen zomer meer geboden dan wat Chelsea bood, maar hij wilde gewoon niet blijven. Als ik je zou vertellen wat we hem voorgeschoteld hebben, zou je het niet eens geloven. Alleen konden zij hem uiteindelijk nog meer bieden", klinkt het bij de eigenaar van de club uit Liverpool. De soap eindigde uiteindelijk met een opmerkelijke transfer naar het Manchester United van José Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties