Dan toch nog een absolute miljoenentransfer voor Anderlecht? 'Manchester United komt zich opnieuw moeien met 30 miljoen euro'

Dan toch nog een absolute miljoenentransfer voor Anderlecht? 'Manchester United komt zich opnieuw moeien met 30 miljoen euro'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leander Dendoncker heeft - zoals inmiddels geweten - aangegeven dat hij deze winter nog wil vertrekken bij Anderlecht. Maar Herman Van Holsbeeck wil hem enkel laten gaan bij een niet te weigeren bod. En dus kan het nog spannend worden.

Van Holsbeeck heeft via Het Nieuwsblad de geïnteresseerden al gewaarschuwd: "Leander mag enkel weg voor een waanzinnig bod misschien. Een transfer voor 25 à 30 miljoen kan, maar dan moeten we ook meteen een vervanger klaarstaan hebben."

30 miljoen

Door de blessure van Kara Mbodj is Dendoncker onmisbaar - zowel als centrale verdediger dan als verdedigende middenvelder kan hij zijn mannetje staan. En dus moet er boter bij de vis. Volgens Daily Express zou West Ham om en bij de 22 miljoen euro op tafel willen gooien.

Onvoldoende. Maar de krant beseft dat mogelijk ook Manchester United opnieuw in de dans zou kunnen springen, want Dendoncker was ook afgelopen zomer al een target voor José Mourinho. Voorlopig is er nog geen concreet bod van United binnengelopen op Neerpede.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties