Overzicht oefenduels: twee nieuwkomers scoren bij Antwerp, Anderlecht en Genk kunnen niet winnen

| 3 reacties

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De oefenstages van de eersteklassers op Spaanse bodem lopen stilaan op z'n einde. Donderdagnamiddag hadden enkele Belgische ploegen een oefenwedstrijd ingepland.

Anderlecht - Heerenveen (0 - 0)

Paars-wit verloor woensdag met 3-4 van FC Utrecht. Een dag later volgde een clean sheet, maar ook aan de overzijde vielen er geen goals te noteren.

KRC Genk - Arminia Bielefeld (0 - 2)

KRC Genk liep voor rust al tegen een 0-2-achterstand aan. Ally Samatta die in de tweede helft zou invallen, blesseerde zich. (Lees HIER verder) De Limburgers konden de scheve situatie niet meer rechttrekken.

Antwerp - Torrevieja (4 - 0)

Haroun zette de Great Old op voorsprong. Kort voor rust kopte Borges de 2-0 binnen. Na de koffie stuurde Bölöni slechts 10 spelers het veld op. (Lees HIER waarom) Antwerp scoorde nog twee keer, via nieuwkomers Nazaryna en Pitroipa.