Ex-ploegmaat van Ivan Leko bij Club is zeker van zijn stuk: "Als er één ploeg in Brugge kan winnen dan wel Charleroi"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Ex-ploegmaat van Ivan Leko bij Club is zeker van zijn stuk: "Als er één ploeg in Brugge kan winnen dan wel Charleroi"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De winterbreak heeft lang genoeg geduurd, dinsdag vliegen we er weer stevig in met de bekerclash tussen Club Brugge en Charleroi. Meteen een stevige opdracht voor de tot nog toe ongenaakbare competitieleider, die ook in de Croky Cup wil schitteren. Karel Geraerts waarschuwt blauw-zwart dan ook.

De blonde ex-middenvelder droeg het shirt van beide clubs en laat in 'Krant van West-Vlaanderen' zijn licht schijnen over de laatste kwartfinale: "Club zal de bal krijgen en Charleroi zal een goed blok neerzetten. Felice Mazzu krijgt regelmatig het etiket opgekleefd een verdedigende coach te zijn, maar ik herinner mij dat hij alleen maar wilde aanvallen. Daarvoor moet je echter eerst een goeie organisatie neerzetten. Mazzu is heel los in de omgang met zijn spelers, maar eens op het trainingsveld kan hij ook heel kritisch zijn. Net als Ivan Leko brengt hij die grinta over op zijn spelers en kijk hoe ver je daarmee kunt komen."

Beker topprioriteit

De intussen 36-jarige Geraerts waarschuwt zijn Kroatische ex-ploegmaat Ivan Leko: "Club is gezien zijn thuisreputatie zeker favoriet, maar let op voor de 'Zebra's'. Ze zijn fysiek heel sterk en als er één ploeg in Brugge kan winnen dan wel Charleroi. Op Mambourg is de beker altijd een absolute prioriteit, dat is daar al jaren hét belangrijkste, ook nu ze op een tweede plaats staan. De kans dat ze play-off 1 gaan halen, is heel groot dus kunnen ze ook voluit voor die beker gaan. Al zullen ze er ook bij Club Brugge alles aan doen om door te stoten naar de halve finales." Kortom, het belooft een spannende voetbalavond te worden...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties