Beker

Word fan van Beker!
Facebook
RSS Feed van Beker Download kalender van Beker

Gent Ladies - Anderlecht ()

Vlak voor bekerclash - speelster van Gent is al van kindsbeen af fan van Anderlecht: "We zijn misschien jonger, maar willen paars-wit graag kloppen nu"
Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
Datum
0 reacties

Shari Van Belle over de clash tussen AA Gent en Anderlecht in de kwartfinale van de Beker van België

Vlak voor bekerclash - speelster van Gent is al van kindsbeen af fan van Anderlecht: "We zijn misschien jonger, maar willen paars-wit graag kloppen nu"
Foto: © photonews

Voor de KAA Gent Ladies is het vrijdagavond misschien wel dé match van het seizoen. De regerend bekerwinnaar wil opnieuw een prijsje pakken en dan moet in eigen huis ... Anderlecht voor de bijl. Makkelijk wordt dat niet, maar bij de Buffalo's kijken ze wel uit naar het duel.

"Of het de match van het jaar is? Misschien wel, maar we willen onszelf ook niet te veel druk opleggen", aldus linksachter Shari Van Belle van de KAA Gent Ladies. "Natuurlijk zouden we graag doorgaan en in een wedstrijd is misschien wel iets mogelijk, zeker thuis met de supporters erachter."

"We mogen ons niet laten verlammen door de druk. Anderlecht is op winterstage geweest, bij ons zijn er veel jonge meisjes die ook nog examens hebben gehad. Qua voorbereiding is het dus iets anders, maar we willen er absoluut het beste van maken."

Maturiteit en ervaring

"Zij hebben meer maturiteit en ervaring, dat is het grootste verschil tussen ons en Anderlecht. Maar wij spelen thuis, dus dat is een voordeel voor ons", aldus de Vlaams-Brabantse die zelf ooit nog bij paars-wit speelde en vroeger heftige Anderlechtfan was.

"Altijd geweest, inderdaad. Maar sinds ik bij Gent ben, ga ik ook af en toe eens mee naar de Buffalo's gaan kijken als teamuitje. Ik wilde altijd bij Anderlecht voetballen, maar het gaat goed bij Gent en ik wil nu vooral paars-wit eens kloppen. Sowieso."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Kalender / Voetbaluitslagen Betfirst
26/01 15:00 Fémina White Star Fémina White Star 5-0 FF Svelta Melsele Svelta Melsele Fémina White Star - Svelta Melsele
26/01 15:00 KRC Genk Ladies KRC Genk Ladies 5-0 Dames Eendracht Aalst Dames Eendracht Aalst KRC Genk Ladies - Dames Eendracht Aalst
09/03 15:00 Standard de Liège Standard de Liège 5-0 KRC Genk Ladies B KRC Genk Ladies B Standard de Liège - KRC Genk Ladies B
24/03 15:00 KAA Gent Ladies KAA Gent Ladies 3-1 Anderlecht Anderlecht KAA Gent Ladies - Anderlecht
Topschutters Betfirst
  Speler Goals
1. KAA Gent Ladies Minnaert 2
2. Anderlecht Wijnants 1
3. KAA Gent Ladies Maximus 1
4. KAA Gent Ladies Abdulai Toloba 1
5. KAA Gent Ladies Onzia 1