Rednic tevreden en scherp: "Mooie reactie na voorbije weken" en "Hij mag wat dankbaarheid tonen, zonder ons in B-kern Standard"

HermĂšs Van Damme
| 9 reacties
Rednic tevreden en scherp: "Mooie reactie na voorbije weken" en "Hij mag wat dankbaarheid tonen, zonder ons in B-kern Standard"

Moeskroen zat even in de hoek waar de klappen vielen, maar kwam er door een overwinning bij KV Mechelen opnieuw helemaal door. En dus ziet het er plots weer wat beter uit voor de Henegouwers. Maar wat met Bolingi?

"Na een slechte match tegen Kortrijk was dit de ideale reactie. Iedereen die werkt, groepssfeer, … alles was er. We hebben zonder filosofen en professoren gespeeld, maar hebben het simpel gehouden", kon er een lachje af bij coach Mircea Rednic.

"Tegen een ploeg met veel strijd en grinta hebben we het goed gedaan. We komen net voor de rust op voorsprong, de 0-2 heeft ons sereniteit en rust gegeven. We hebben nog wel afgezien, maar goed stand gehouden."

En dus kan Moeskroen bijna de redding vieren: "Hadden we verloren, dan kwam Mechelen tot op vijf punten, nu zijn we alweer iets geruster. Ons doel is en blijft de redding, we gaan nog niet relaxen, we moeten nog doorgaan tot de laatste match. Ik denk dat mijn spelers de boodscahp hebben begrepen."

Ook Bolingi - deze week nog luidkeels verkondigend graag naar Anderlecht te willen gaan en daarvoor op de bank moeten beginnen in Mechelen? "Ik hoop dat zijn plek op de bank hem doet nadenken. Hij mag wat meer dankbaarheid tonen, zonder ons zat hij nog in de B-kern van Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties