Essevee vrouwen kondigden nieuwe coach aan: "Juiste man op juiste plaats"

De vrouwen van Zulte Waregem hebben dit seizoen nog de nodige ambities in eerste nationale, het tweede niveau van het vrouwenvoetbal in België. En die ambities gaan ze nu proberen waar te maken met een nieuwe trainer.

SV Zulte Waregem heeft namelijk in onderling overleg afscheid genomen van Luc Bogaert, die nog maar een paar maanden geleden had overgenomen van Raymond Loose.

Juiste man op juiste plaats

Met Dirk Gekiere is er een nieuwe coach gevonden. Hij zal de trainingen leiden én de sportieve eindverantwoordelijkheid op zich nemen. "Hij is de juiste man op de juiste plaats, beschikt over de nodige ervaring, een diploma UEFA A, is meteen inzetbaar en straalt de dynamiek en het DNA van onze club uit", is Luc Declercq, Sportief Coördinator Dames SV Zulte Waregem, opgetogen.

Essevee wil Luc Bogaert nog bedanken voor de geleverde prestaties en wenst hem eveneens veel succes in zijn verdere loopbaan. in de stand in eerste nationale staat Essevee momenteel zesde met 22 punten, tien minder dan het leidersduo. Over eventuele ambities richting Super League wordt momenteel nog geen knoop doorgehakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties