Wat deden onze Flames in het buitenland dit weekend? Eentje scoorde, verschillende belangrijke zeges én penaltythriller voor Gouden Schoen

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
Wat deden onze Flames in het buitenland dit weekend? Eentje scoorde, verschillende belangrijke zeges én penaltythriller voor Gouden Schoen
Foto: © photonews

In de nationale reeksen van het vrouwenvoetbal werd gevoetbald, maar ook in de buitenlandse reeksen werd het nodige voetbal gespeeld. Heel veel Red Flames kwamen daarbij in actie, we gieten het even in een overzicht.

Engeland

Bristol City verloor in eigen huis van Sunderland met 1-2. Biesmans en Daniëls begonnen allebei in de basis bij de Engelse club. Door de zege van Everton is Bristol wel naar plek 9 in de stand gezakt (op 10 ploegen).

Frankrijk

Gouden Schoen Janice Cayman zit in de kwartfinales van de Franse Beker. Na een 1-1 gelijkspel moest een thriller van een penaltyreeks uitsluitsel brengen.

Lille van zijn kant speelde dan weer een inhaalmatch in de competitie. Het speelde 1-1 gelijk tegen het nummer 4 uit de stand Paris. Jana Coryn zorgde voor het doelpunt voor Lille. Ook Coutereels en Demeyere stonden in de basis.

Duitsland

Tessa Wullaert zit met Wolfsburg in de kwartfinales van de Duitse beker na een 0-5 overwinning bij Cloppenburg uit de tweede Bündesliga. Justien Odeurs won met USV Jena een erg belangrijke inhaalmatch tegen Duisburg: 3-0. Jena heeft nu 4 punten en loopt in op Keulen, het nummer 10.

Italië

Nog meer goed nieuws van onze nationale doelvrouwen: Diede Lemey won met Verona van Zaccaria en schuift zo boven Bari naar een veilige plek in de stand.Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws