Gewezen topkeeper niet onder de indruk van penaltyspecialist Vermeer: "Hoop dat hij beter centers kan pakken dan penalty's"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 13 reacties
Gewezen topkeeper niet onder de indruk van penaltyspecialist Vermeer: "Hoop dat hij beter centers kan pakken dan penalty's"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Kenneth Vermeer beleefde tegen Standard geen geweldig debuut, maar op het veld van Waasland-Beveren haalde de 32-jarige Nederlandse goalie wel zijn gram met een gestopte penalty. Zijn statistieken op dat vlak zijn straf, maar Jean-Marie Pfaff is niet echt onder de indruk.

Met 12 gestopte elfmeters op 27 - goed voor een percentage van 44% - is Vermeer een echte penaltyspecialist. Wat vindt ex-Rode Duivel en gewezen topdoelman Pfaff van de goalie van Club? "Die penalty van Thelin was echt zachtjes gegeven, dat zegt weinig over hoe goed Vermeer is. Een keeper moet een allrounder zijn, iemand die niet alleen strafschoppen, maar ook punten pakt", luidt het in Het Nieuwsblad.

Op dat vlak moet Vermeer zich nog onderscheiden onder de Brugse lat: "Ik hoop voor hem dat hij toch beter centers kan pakken dan penalty's”, knipoogt 'El Sympatico' en daarbij verwijst hij duidelijk naar het niet al te geslaagde optreden van de Nederlander tegen Standard. “Een strafschop stoppen, is leuk, maar het zegt weinig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties