Vrouwenvoetbalkrant blaast twee kaarsjes uit!

Vrouwenvoetbalkrant blaast twee kaarsjes uit!
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames haalden ondertussen een groot toernooi én dat deden wij ook. Op twee jaar is er heel veel gebeurd, zoveel is duidelijk.

De voorbije jaren was Voetbalkrant een voortrekker in het vrouwenvoetbal: we trokken naar de belangrijkste wedstrijden van de Red Flames en de BeNe League en Super League, zagen Bekers gewonnen worden en titels behaald, roerden ons in de Champions League voor Vrouwen, …

Maar we wilden meer doen. Omdat het vrouwenvoetbal het nodig heeft en er recht op heeft: niets is zo puur en interessant dan wat de meisjes en vrouwen er wekelijks voor op de mat leggen. De opofferingen die zij zich troosten, ook daar gaan we naar op zoek. Dat schreven we twee jaar geleden in het eerste artikel ooit op vrouwenvoetbalkrant.be.

Topcijfers

Ondertussen is er toch alweer veel veranderd. Dagelijks mogen we meer dan 1000 unieke lezers ontvangen op onze webstek, op topdagen loopt dat zelfs op naar 5000 of meer mensen die een kijkje komen nemen op hét medium over en voor vrouwenvoetbal. Sommige stukken werden zelfs 25.000 keer of meer gelezen, echte topcijfers.

Uw input is er ook en zorgt voor een leuke dynamiek op webstek en facebookpagina, waar we al bijna 7000 likes mochten sprokkelen. De komende jaren gaan we natuurlijk verder op hetzelfde elan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties