Auwch: alweer geen scheidsrechter voor duel KV Mechelen in tweede nationale - Genk Ladies en Club Brugge zetten nieuwe stap richting promotie

In tweede nationale stonden er ook weer heel wat interessante duels op het programma dit weekend. En in tijden waar de KBVB de Auwch Award kreeg omdat ze - volgens de Vrouwenraad - te weinig aandacht hebben voor het vrouwenvoetbal in België, kijken velen met argusogen.

In tweede nationale A stond een absolute topper tussen Egem en Club Brugge op het programma. Wittouck bracht de thuisploeg op voorsprong op het uur, maar Kay Cuvelier maakte nog 1-1 gelijk.

In de stand blijft de kloof tussen beide ploegen zo vijf punten in het voordeel van blauw-zwart, dat ook nog twee wedstrijden te goed heeft. En dus blijft Club Brugge op weg naar de titel en promotie naar eerste nationale.

Genk op cruise control

In tweede nationale B speelden OH Leuven B en KV Mechelen 2-2 gelijk in de topper tussen nummers 2 en 3 in de stand. Alweer was er geen scheidsrechter tijdig voorhanden, een euvel dat Malinwa dit seizoen al voor de derde keer tegenkwam. Uiteindelijk was hij deze keer te laat. 

De KRC Genk Ladies trekken er zich bitter weinig van aan: zij wonnen van Anderlecht en staan nu met 51 o 51 al twaalf(!) punten los in de stand. De titel komt zo stilaan dichtbij.

2e Klasse A

2e Klasse B

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties