Jeugdflame wil verder ontwikkelen: "Concurrentie moet er zijn"
Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties

Shari Van Belle (Gent Ladies) wil op termijn bij de A-ploeg van de Red Flames horen, maar wil niks forceren

Jeugdflame wil verder ontwikkelen: "Concurrentie moet er zijn"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames maken momenteel het mooie weer in Cyprus, de U19 is op stage in Portugal waar ze twee keer tegen het organiserend land spelen. Alweer veel bijleren dus voor de Flames van de toekomst.

"We kunnen altijd bijleren van stages, ook van fitnessdagen. Dat we soms mogen samen trainen met de Flames geeft een extra motivatie om verder te doen en nog harder te geven. Er is zeker nog een verschil tussen de A-ploeg en ons, maar we werken ook op welke zaken we nog moeten werken om hun niveau ooit te halen", klinkt het bij Shari Van Belle.

"Het is megatof om met hen samen te kunnen werken. Het jaar is moeilijk begonnen voor mij met een blessure, maar het is geleidelijk aan wel beter en beter geworden en de stages met de U19 zijn ook altijd interessant om bij te leren."

Iedereen kan nog beter worden

Op termijn wil Van Belle graag A-Flame worden - want wie droomt daar niet van? Maar ze wil niks forceren: "Wat komt, dat komt. Ben ik er bij, dan ga ik alles geven. Ben ik er niet bij? Dan weet ik waar ik nog moet aan werken."

"Concurrentie moet er wel altijd zijn. Ook de Flames moeten beseffen dat er jonge talenten zijn en dat wij er alles gaan aan doen om hun plaats in te pakken. Zij kunnen ook nog steeds beter worden, dat houdt hen ook scherp."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws