Houdt Antwerp sterkhouder Limbombe aan boord? "Tegen een Belgische topclub kan je op een bepaald moment geen nee meer zeggen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 44 reacties
Houdt Antwerp sterkhouder Limbombe aan boord? "Tegen een Belgische topclub kan je op een bepaald moment geen nee meer zeggen"
Foto: © photonews

De broertjes Anthony en Stallone Limbombe zijn aan een geweldig seizoen bezig bij respectievelijk Club Brugge en Antwerp. Anthony verlengde vorige week zijn contract tot medio 2021. Stallone weet nog niet wat de toekomst brengt.

Het contract van de 26-jarige Limbombe loopt over enkele maanden af bij Antwerp. Blijft de winger bij de Great Old of zet hij een stap hogerop?

De oudste Limbombe is met zijn snelheid en vinnige acties  - die resulteerden in 5 competitiegoals en 2 assists - een van de smaakmakers in de Jupiler Pro League. Aan interesse in de vleugelaanvaller is er geen gebrek. Verschillende clubs informeerden al bij zijn entourage.

Zich verder ontwikkelen

"Limbombe wil voor een club voetballen waar hij zich verder kan ontwikkelen, die in hem gelooft en hem vertrouwen geeft", zegt zijn manager Yama Sharifi bij Voetbalkrant.com. "Bij Antwerp zit hij wat dat betreft goed, maar wanneer een Belgische topclub komt aankloppen, kan je op een bepaald moment de boot niet meer afhouden."

De komende weken focust Limbombe zich op de seizoensfinale met Antwerp, al dan niet in play-off 1. Pas nadien hakt hij de knoop over zijn toekomst door.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties