Claude Makélélé kon er niet mee lachen: "Hebben geen respect getoond voor goede ploeg Beerschot-Wilrijk, ik ga de rekening maken"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Eupen
| 0 reacties
Claude Makélélé kon er niet mee lachen: "Hebben geen respect getoond voor goede ploeg Beerschot-Wilrijk, ik ga de rekening maken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen wist zich te redden op de laatste speeldag tegen Moeskroen, waardoor ze zonder iets te verliezen aan play-off 2 konden beginnen. Maar toch waren ze niet meteen allemaal op post, tot ergernis van de coach.

Claude Makélélé was niet te spreken over de prestatie van sommige van zijn spelers. "We moeten deze match zo snel mogelijk vergeten", aldus de ex-middenvelder van Real Madrid.

Balans opmaken

Eerder had hij zich in de kleedkamer ook al boos gemaakt op zijn spelers. "Beerschot-Wilrijk verdiende te winnen, gelukkig hebben we niet verloren. Ik had mijn spelers nochtans gewaarschuwd voor deze ploeg, maar we hebben onze tegenstander niet gerespecteerd."

Het was geen topmatch van de ploeg, zoveel was duidelijk: "Enkel Mbaye Leye en Hendrik Van Crombrugge hebben strijdlust getoond, al de rest heeft me ontgoocheld. Het is niet omdat we gered zijn, dat sommigen zomaar mogen pleziertjes zoeken in plaats van aan voetballen denken. Op het einde van het seizoen zal ik de balans opmaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties