Theo Bongonda langer bij Zulte Waregem? Dit heeft hij er zelf over te zeggen

Redactie
| 0 reacties
Theo Bongonda langer bij Zulte Waregem? Dit heeft hij er zelf over te zeggen

Francky Dury was opgetogen van de prestatie van Theo Bongonda tegen Waasland-Beveren. Door de blessure van Sander Coopman kan hij de komende weken mogelijk op nog meer speelkansen rekenen, zeker nu hij helemaal aan de oppervlakte is gekomen.

Francky Dury had veel lof voor Theo Bongonda. "Zoiets zie je zelden in België. Hij kan zaken die niet veel anderen kunnen", aldus de oefenmeester van Essevee. "Bij momenten laat hij dingen zien, dan zit je bij wijze van spreken op het puntje van je stoel."

"Ik ben gelukkig van ieder moment dat hij het goed doet. Ik begreep niet waarom hij een leuke ploeg als Celta achterliet voor een duister avontuur in Turkije", gaf Francky Dury nog aan. En het moet gezegd: de maanden met weinig speelminuten bij Trabzonspor hebben Bongonda geen deugd gedaan.

Verlengd verblijf?

Hij drong deze winter dan ook zelf aan op een terugkeer naar de Gaverbeek. De supporters dragen hem al opnieuw op handen en zouden een verlengd verblijf van de kwieke winger dan ook zeker graag hebben. Maar het prijskaartje is zoals geweten hoog.

"Waar mijn toekomst ligt? Dat weet ik zelf nog niet. Maar ik zou een verlengd verblijf in Waregem niet op voorhand uitsluiten. Dat ik een hoog prijskaartje heb? Dat heb ik ook al gehoord", gaf Theo Bongonda zelf aan op een persmoment.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties