Wat deden Wullaert, Lemey, Cayman, Schryvers en de andere Flames in het buitenland dit weekend?

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
Wat deden Wullaert, Lemey, Cayman, Schryvers en de andere Flames in het buitenland dit weekend?
Foto: © photonews

Het hele weekend werd niet enkel in België, maar ook in de rest van Europa vrouwenvoetbal gespeeld op het hoogste niveau.

Tessa Wullaert

In Duitsland stonden de halve finales van de Beker van Duitsland op het programma en daarmee weten we ook meteen welke twee teams naar de finale gaan. Met Wolfsburg en Bayern München worden dat twee absolute topteams.

De Wolvinnen van Tessa Wullaert haalden uit tegen Essen: 4-1. Harder scoorde er twee, ook Hansen en Gunnarsdottir wisten de netten bol te zetten bij het team van de Gouden Schoen 2016.

Diede Lemey

Diede Lemey won met Verona al bij al makkelijk op bezoek bij Empoli: 1-5. Daardoor is het team nu weer wat steviger opgenomen in de middenmoot. De Red Flame begon onder de lat, maar moest tien minuten voor tijd naar de kant. 

Janice Cayman & Davinia Vanmechelen

Montpellier ging in de kwartfinales van de Beker van Frankrijk aan de bak in Brest. Het werd een knappe 0-4 overwinning. Ook het PSG van Vanmechelen - die niet in de selectie zat - zit bij de laatste vier. Lille werd eerder al uitgeschakeld. 

Tine Schryvers

Ook in Zweden is de competitie opnieuw begonnen. Tine Schryvers viel vijf minuten voor tijd in bij Kristianstads DFF tegen Vitssjö in een 1-1 gelijkspel. 

Yüceil, Philtjens & Van Den Abbeele

In Nederland stonden ook bekerwedstrijden op het programma. PSV (Yüceil) won in eigen huis met 1-0 en gaat zo door naar de halve finales tegen CTO Eindhoven, terwijl ook Ajax won bij ADO (0-2) en het tegen Heerenveen mag opnemen.Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws