Spanning meteen weg in de play-offs? Buffalo's moeten Anderlecht kloppen om Super League leven in te blazen

Spanning meteen weg in de play-offs? Buffalo's moeten Anderlecht kloppen om Super League leven in te blazen
Foto: © Louis Evrard

In de Super League is speeldag 20 nog maar pas achter de rug, of de play-offs staan al op het programma. En dus kan de spanning misschien toch nog terugkomen. Hoewel?

Anderlecht besloot het seizoen in de Super League met een voorsprong van liefst 15 punten op Genk en Gent, maar ziet die kloof nu verkleinen tot zeven punten. Genk en Gent zullen wel acht punten beter moeten doen dan paars-wit om de titel nog te pakken, omdat ze er een half puntje bij krijgen na de halvering.

Anderlecht 26 (52)
KAA Gent Ladies 19 (37)
KRC Genk Ladies 19 (37)
Standard 13 (25)

Speeldag 1

Op speeldag 1 van de play-offs trekt Anderlecht naar Gent, waar het zal spelen tegen de Buffalo's in Oostakker. Paars-wit kan daar dus al meteen een geweldige zaak doen richting titel. Standard neemt het tegen KRC Genk op in een duel dat dinsdag nog in de reguliere competitie in een uitoverwinning voor de Limburgers resulteerd.

Op zaterdag is er nog de eerste wedstrijd in play-off 2 tussen Heist en OH Leuven. De clubs spelen twee keer tegen elkaar in een competitie die eigenlijk helemaal voor de vorm is, want geen van beide ploegen zal degraderen. 

Als Gent de overwinning pakt, wordt u via onze gratis bonus aan 200% tot 80 euro meteen 440 euro rijker. Anderlecht kan 100 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties