Red Flame Tessa Wullaert doet prima zaak en mag met Wolfsburg dromen van de Champions League-finale

De competities in Europa zitten stilaan in een laatste fase, ook de Champions League in het vrouwenvoetbal. Zondag was er goed nieuws van Tessa Wullaert.

De Red Flame won met VfL Wolfsburg met 1-3 op het veld van Chelsea en staat zo met anderhalf been in de finale. Wullaert mocht anderhalve minuut voor tijd invallen. De match begon nochtans goed voor de thuisploeg, die al na twee minuten op voorsprong kwamen via Ji.

So-Yun Ji zette Chelsea vroeg in de wedstrijd op voorsprong

Dickenmann pakte uit met een geweldige goal. Met een halve retro nam ze de derde goal van de Wolven voor haar rekening. (zie beelden onderaan)

Volgende week zondag vindt in Wolfsburg de return plaats. Die wedstrijd begint om 17u30. De finale gaat door op zondag 24 mei in Kiev.