Wat deden onze Flames in het buitenland dit weekend? Het overzicht!

Wat deden onze Flames in het buitenland dit weekend? Het overzicht!
Foto: © photonews

Het hele weekend lang speelden diverse Flames in het buitenland hun wedstrijd. Vrijdagavond was het koekenbak in de Eredivisie, maar wat gebeurde er allemaal op zaterdag en zondag? Het overzicht!

Duitsland

Tessa Wullaert speelt met Wolfsburg in de halve finales van de Champions League, het USV Jena van Justien Odeurs hield Bayern München knap op een 0-0 gelijkspel.

Frankrijk

In Frankrijk stonden op zondag flink wat duels op het programma. Lille won in eigen huis met Demeyere, Coutereels en Coryn een belangrijk duel tegen Guingamp: 1-0. Montpellier (Cayman) kwam niet verder dan 0-0 bij Bordeaux.

Italië

Diede Lemey en Verona speelden zaterdag tegen Tavagnacco, het nummer drie uit de competitie. De Belgische stond de hele match onder de lat en moest zich drie keer omdraaien: 2-3.

Zweden

Tweede competitiewedstrijd van het seizoen zaterdag voor Kristianstads DFF en ook het tweede gelijke spel. Het werd 3-3 bij Limhamn Bunkeflo. Tine Schryvers viel twintig minuten voor tijd in.

Engeland

In de WSL speelde Bristol City zaterdag een belangrijk duel bij Sunderland. Julie Biesmans en Yana Daniëls begonnen in de basis en wonnen met 1-2, doelpunten van Hemp en Farrow.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties