Selectie Club Brugge voor mogelijk titelduel vrijgegeven, Standard meldt goed nieuws en wat met grote schermen in Brugge?

Selectie Club Brugge voor mogelijk titelduel vrijgegeven, Standard meldt goed nieuws en wat met grote schermen in Brugge?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kan in Luik tegen Standard kampioen worden als het minstens een puntje pakt op Sclessin. De match op zondag in de vooravond zal door iedereen gevolgd worden met argusogen.

Club Brugge heeft alvast zijn selectie bekendgemaakt voor het duel in en tegen Standard, veel grote verrassingen zitten daar niet bij.

Standard meldde ondertussen dat Sclessin afgeladen vol zal zitten voor het duel met blauw-zwart, een duidelijk teken dat de titelstrijd ook in de Vurige Stede nog enorm leeft.

Vel van de beer

Ivan Leko wilde voorzichtig blijven: "We gaan naar Luik om die match te winnen, maar er mag geen champagne mee op de bus. We moeten de focus houden."

Een gevoel dat ook leeft bij Renaat Landuyt, burgemeester van Brugge: "We gaan het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is. Natuurlijk zullen er in Brugge veel mensen de wedstrijd bekijken op grote schermen hier en daar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties