Reactie Clement looft zijn spelers, maar waarschuwt tegelijk: "We hebben nog niets in handen"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties
Clement looft zijn spelers, maar waarschuwt tegelijk: "We hebben nog niets in handen"
Foto: © photonews

Racing Genk doet tot de laatste speeldag mee voor een Europees ticket en dat stemt Philippe Clement bijzonder tevreden. Hij benadrukt dat zijn team er al een enorme inhaalrace heeft opzitten.

Genk versloeg Charleroi met afgetekende 4-1 cijfers, maar kende toch een lastige start. "Charleroi begon sterk en er zat toch wat nervositeit in mijn ploeg. Een aantal jongens had het lastig met de druk op deze match", aldus Clement.

"Ik ben blij met de eerste goal die we scoorden want we zijn al een hele poos aan het werken aan de flankvoorzetten. Het was een mooie goal van Samatta, hij groeit week na week."

Fantastische inhaalrace, maar we hebben nog niets in handen

"De vorige wedstrijden werden we niet altijd beloond voor ons spel. Tegen Charleroi waren we wel efficiënt en dan zie je dat we drie verdiende punten pakken. Het ligt allemaal dicht bij elkaar."

"We hoopten dat we op de laatste speeldag konden gaan rekenen en zover zijn we nu. We komen van heel ver, we hebben een grote inhaalrace moeten doen."

"Bij een gelijkspel tegen Anderlecht zijn we zeker van barragewedstrijden en bij winst maken we nog een kans op plaats 4. Dat is een fantastische prestatie van het team, maar we hebben nog niets in handen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties