Verhaeghe en Mannaert superfier op Brugse titel: "Beste ploeg voorbije jaren en volgend jaar gaan we er opnieuw staan"

Verhaeghe en Mannaert superfier op Brugse titel: "Beste ploeg voorbije jaren en volgend jaar gaan we er opnieuw staan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is kampioen, tot groot jolijt ook van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert. Die namen een klein jaar geleden een grote gok door voor Ivan Leko te kiezen als nieuwe T1 én mogen er nu al meteen een titel mee vieren.

"De spelersgroep is door een muur gegaan om dit te bereiken, dus ik moet hen feliciteren. We hadden een moeilijk moment na Nieuwjaar, maar zijn punten blijven pakken", aldus een trotse Vincent Mannaert in een eerste reactie aan onze redactie.

"Alle credits ook aan Ivan Leko, die getoond heeft dat hij voetbalintelligentie en inzicht heeft. Hij heeft de spelers kunnen overtuigen en heeft het prima gedaan na een monument als Preud'homme. We zijn de kampioen van de regulariteit, we stonden 39 speeldagen op kop."

Volgend jaar

Ook Bart Verhaeghe was een fiere sterke man: "Dit bewijst veel, we zijn de laatste drie jaar de beste ploeg in België. We hebben een goede trainer, goede spelers en een goede omkadering rond het veld."

En dus mikt Verhaeghe ook de komende jaren op het allerhoogste: "Dit gaat niet snel verdwijnen, volgend jaar zullen we er opnieuw staan. Allemaal jonge mensen die met veel passie het beste van zichzelf geven ... dat maakt Brugge groot. We zijn een famile ... No sweat, no glory!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties